Pôžička 10 000 € 

Našetriť 10 000 € je veľmi náročné, obzvlášť pre početnejšie rodiny s deťmi, dôchodcov, alebo mamičky na materskej dovolenke, ktoré majú obmedzený rozpočet. Z tohto dôvodu stále veľa ľudí siaha po hypotéke, spotrebnom úvere, alebo pôžičke, ktorá pomôže s rekonštrukciou domu, či kúpou automobilu. Veľkou výhodou bezhotovostnej pôžičky je v porovnaní s úverom, či  hypotékou jej rýchle vybavenie z pohodlia domova, dokonca aj cez víkend.

 

S podmienkami pôžičky a splátkovým kalendárom ste vopred oboznámení

Spolupracujeme s viacerými tak bankovými, ako aj nebankovými spoločnosťami poskytujúcimi pôžičku do 10 000 €. Ich ponuky a podmienky navzájom porovnávame a aktualizujeme, vďaka čomu si môžete vybrať pre vás tú najvýhodnejšiu. Ušetríte teda čas chodením po bankách a porovnávaním. Po odoslaní nezáväzného formulára budete kontaktovaní vami vybraným poskytovateľom pôžičky  s návrhom splátkového kalendára a úrokovej sadzby. Následne je len na vás, ako sa rozhodnete. Ak  návrh odsúhlasíte a splníte uvedené podmienky – vek min. 18 rokov, trvalý príjemtrvalý pobyt na území SR, peniaze máte do 24 hodín na účte.

 

Účel použitia požičaných financií je len na vás

Suma 10 000 € predstavuje podstatne vyšší obnos peňazí. Vzhľadom na to si túto pôžičku treba dobre premyslieť. Zvážte tak svoju aktuálnu finančnú situáciu, ako aj tu budúcu. V prípade, že peniaze skutočne potrebujete a zvládnete ich splatiť, máte širokú škálu ich použitia. Všetky spoločnosti s ktorými spolupracujeme vám túto pôžičku poskytnú ako bezúčelovú. Nemusíte teda dokladovať účel použitia financií a pokojne ich môžete využiť napríklad na konsolidáciu predchádzajúcich úverov s vysokými úrokmi.

 

Na splatenie pôžičky máte dostatočne dlhý čas

Dĺžka a výška jednotlivých splátok závisí predovšetkým od poskytovateľa pôžičky. U väčšiny spoločností sa však čas na splatenie pôžičky pohybuje v rozmedzí od 3 mesiacov do 96 mesiacov. Ak nestihnete splatiť požadovanú sumu včas, môžete si vo výnimočných prípadoch predĺžiť dobu splácania. Samozrejme musíte o tom vopred informovať samotného poskytovateľa pôžičky. Výbornou možnosťou je aj poistenie pôžičky, ktoré zvýši vašu bonitu pred poskytovateľom a ochráni vás tak pred exekúciou, v prípade, že stratíte zamestnanie a nebudete schopní pôžičku splácať.

     

    Charakteristika pôžičky 10 000 €

    • Nebankové spoločností vám odošlú peniaze na účet do 24 hod. Pri bankových spoločnostiach trvá proces schvaľovania dlhšie, zvyčajne 2 pracovné dni
    • O bezhotovostnú pôžičku môžete požiadať online, telefonicky, alebo prostredníctvom SMS. Dokonca aj zo zahraničia a cez víkend
    • Základnými podmienkami pre získanie pôžičky je vek min. 18 rokov, trvalý príjemtrvalý pobyt na území SR
    • Dostatočne dlhý splátkový kalendár, pričom pôžičku môžete splatiť pokojne aj skôr, bez poplatkov
    • Na schválenie pôžičky nepotrebujete ručiteľa a peniaze môžete použiť na čokoľvek

     

    Výhody:

    • Rýchle peniaze na účte do 24 hodín
    • Dlhý čas na splatenie
    • Financie môžete použiť na čokoľvek, podľa vlastného uváženia
    • Nepotrebujete žiadneho ručiteľa
    • Bez skrytých poplatkov a množstva administratívy

     

    Nevýhody:

    • Vyššia úroková sadzba
    • Prísnejšie podmienky, najmä u bankových spoločností
    • Nutnosť mať trvalý príjem

    Časté otázky

    Čo sa stane ak nebudem zvládať splácať pôžičku?

    V takomto prípade je nevyhnutné o tom čo najskôr informovať poskytovateľa pôžičky spolu s relevantným odôvodnením. Ten následne posúdi vaše dôvody a upraví splátkový kalendár na základe vašej aktuálnej finančnej situácie.

    Aký je rozdiel medzi pôžičkou do 10 000 eur od bankovej a nebankovej spoločnosti?

    Pri pôžičke od bankovej spoločnosti sa stretnete s prísnejšími podmienkami, avšak úroky sú často nižšie ako u nebankových spoločností. Ak však potrebujete peniaze ihneď, najlepšie ešte v deň odoslania žiadosti odporúčame osloviť niektorú z nebankových spoločností. Tá vám po splnení základných podmienok pôžičku schváli už do niekoľkých hodín.

    Môžem pôžičku splatiť aj skôr ako je stanovený termín splácania?

    Áno, samozrejme, pri takýchto pôžičkách kde ide o vyššiu sumu peňazí je to  veľká výhoda. Nielenže sa vyhnete plateniu vysokých úrokov, ale sa zbavíte aj určitej finančnej záťaže.